Ziua națională a Republicii Federale Germaniei – 2015

Home / Ziua națională a Republicii Federale Germaniei – 2015
  • ziua-nationala-a-germaniei-2015
Ziua națională a Republicii Federale Germaniei – 2015 02.10.2015

Prima participare a ansamblului Banater Rosmarein la evenimentul care a avut loc în Timișoara, în data de 3 Oct 2015, la Opera Națională Română din Timișoara,  Ziua națională a Republicii Federale Germania.

Ca în fiecare an, data de 3 octombrie, Ziua Unificării Republicii Federale Germania, este sărbătorită și pe plaiuri bănățene. Cu prilejul a 25 de ani de la Unificarea Republicii Federale Germaniei, Consulatul Republicii Federale Germania la Timișoara a organizat o recepție de gală la Opera Națională Română, unde domnul consul Rolf Maroun ne-a invitat să participăm, în calitate de „păstrători ai tradiției șvăbești”.

Pe această cale dorim să-i mulțumim și să-i aducem la cunoștință că invitația dumnealui ne-a făcut o mare onoare. Seara a debutat cu discursuri oficiale, urmate de programul nostru împreună cu grupul de copii ”Hänschenklein” și prestația artiștiilor Operei, seara încheindu-se cu o cupă de șampanie în foaierul Operei.

 

Apariții în presa:
„Nunta de argint” a Germaniei la Opera Naţională din Timișoara

Spectacolul integral se poate viziona aici: https://vimeo.com/141345822

 

/ Related events /

Sărbătoarea Bisericii din Glogowatz (comuna Vladimirescu) a reintrat în „circuit” cu un an în urma, ediția din 2015 strângând în jur de 80 de perechi.

read more

Am avut deosebita plăcere de a fi invitați de Consulatul Român la München pentru a participa la Zilele Timișoarei la München.

read more

Abonare pe e-mail!

Poti primi notificari despre activitatea noastra, articolele publicate si evenimentele la care vom participa.